Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Application of the selected antifungal LAB isolate as a protective starter culture in pan whole-wheat sourdough bread
 
 
Titel: Application of the selected antifungal LAB isolate as a protective starter culture in pan whole-wheat sourdough bread
Auteur: Sadeghi, Alireza
Ebrahimi, Maryam
Mortazavi, Seyed Ali
Abedfar, Abbas
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 95 () nr. C pagina's 298-307
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland