Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Authentication of the sea cucumber (Apostichopus japonicus) using amino acids carbon stable isotope fingerprinting
 
 
Titel: Authentication of the sea cucumber (Apostichopus japonicus) using amino acids carbon stable isotope fingerprinting
Auteur: Zhao, Xinda
Liu, Yu
Li, Ying
Zhang, Xufeng
Qi, Haoran
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 91 (2018) nr. C pagina's 128-137
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland