Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 56 gevonden artikelen
 
 
  A concept of mould spoilage prevention and acrylamide reduction in wheat bread: Application of lactobacilli in combination with a cranberry coating
 
 
Titel: A concept of mould spoilage prevention and acrylamide reduction in wheat bread: Application of lactobacilli in combination with a cranberry coating
Auteur: Bartkiene, Elena
Bartkevics, Vadims
Lele, Vita
Pugajeva, Iveta
Zavistanaviciute, Paulina
Mickiene, Ruta
Zadeike, Daiva
Juodeikiene, Grazina
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 91 (2018) nr. C pagina's 284-293
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 56 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland