Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Authentication of origin of meat species processed under various Indian culinary procedures using DNA barcoding
 
 
Titel: Authentication of origin of meat species processed under various Indian culinary procedures using DNA barcoding
Auteur: Ahmed, Nadeem
Sangale, Deepali
Tiknaik, Anita
Prakash, Bharathi
Hange, Raituja
Sanil, Ravindranathanpillai
Khan, Sajid
Khedkar, Gulab
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 90 (2018) nr. C pagina's 259-265
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland