Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Effect of thermal treatment, microwave, and pulsed electric field processing on the antimicrobial potential of açaí (Euterpe oleracea), stevia (Stevia rebaudiana Bertoni), and ginseng (Panax quinquefolius L.) extracts
 
 
Titel: Effect of thermal treatment, microwave, and pulsed electric field processing on the antimicrobial potential of açaí (Euterpe oleracea), stevia (Stevia rebaudiana Bertoni), and ginseng (Panax quinquefolius L.) extracts
Auteur: Pina-Pérez, Maria Consuelo
Rivas, Alejandro
Martínez, Antonio
Rodrigo, Dolores
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 90 (2018) nr. C pagina's 98-104
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland