Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 38 gevonden artikelen
 
 
  A novel gaseous chlorine dioxide generating method utilizing carbon dioxide and moisture respired from tomato for Salmonella inactivation
 
 
Titel: A novel gaseous chlorine dioxide generating method utilizing carbon dioxide and moisture respired from tomato for Salmonella inactivation
Auteur: Zhou, Siyuan
Hu, Changying
Zhao, Guohua
Liu, LinShu
Sheen, Shiowshuh
Yam, Kit L.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 89 (2018) nr. C pagina's 54-61
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland