Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Influence of storage temperature/time and atmosphere on survival and thermal inactivation of Escherichia coli ATCC 25922 inoculated to almond powder
 
 
Titel: Influence of storage temperature/time and atmosphere on survival and thermal inactivation of Escherichia coli ATCC 25922 inoculated to almond powder
Auteur: Cheng, Teng
Wang, Shaojin
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 86 (2018) nr. C pagina's 350-358
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland