Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 20 gevonden artikelen
 
 
  The effect of different decontamination methods on the microbial load, bioactive components, aroma and colour of spice paprika
 
 
Titel: The effect of different decontamination methods on the microbial load, bioactive components, aroma and colour of spice paprika
Auteur: Molnár, Helga
Bata-Vidács, Ildikó
Baka, Erzsébet
Cserhalmi, Zsuzsanna
Ferenczi, Sándor
Tömösközi-Farkas, Rita
Adányi, Nóra
Székács, András
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 83 (2018) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland