Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Reporting of traceability and food safety data in the culinary herb and spice chains
 
 
Titel: Reporting of traceability and food safety data in the culinary herb and spice chains
Auteur: Schaarschmidt, Sara
Spradau, Franziska
Mank, Helmut
Hiller, Petra
Appel, Bernd
Bräunig, Juliane
Wichmann-Schauer, Heidi
Mader, Anneluise
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 83 (2018) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland