Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Investigation of the diversity and safety of the predominant Bacillus pumilus sensu lato and other Bacillus species involved in the alkaline fermentation of cassava leaves for the production of Ntoba Mbodi
 
 
Titel: Investigation of the diversity and safety of the predominant Bacillus pumilus sensu lato and other Bacillus species involved in the alkaline fermentation of cassava leaves for the production of Ntoba Mbodi
Auteur: Vouidibio Mbozo, Alain B.
Kobawila, Simon C.
Anyogu, Amarachukwu
Awamaria, Brigitte
Louembe, Delphin
Sutherland, Jane P.
Ouoba, L. Irene I.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 82 (2017) nr. C pagina's 154-162
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland