Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Using whey proteins to detect the addition of bovine milk fat in buffalo cream destined for the butter-making process
 
 
Titel: Using whey proteins to detect the addition of bovine milk fat in buffalo cream destined for the butter-making process
Auteur: Manzo, Nadia
Pizzolongo, Fabiana
Montefusco, Immacolata
Romano, Annalisa
Masi, Paolo
Romano, Raffaele
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 81 (2017) nr. C pagina's 4 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland