Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Application of the magnetic induction technique for the non-destructive assessment of salt gain after the salting process of Parma ham
 
 
Titel: Application of the magnetic induction technique for the non-destructive assessment of salt gain after the salting process of Parma ham
Auteur: Schivazappa, Cristina
Virgili, Roberta
Simoncini, Nicoletta
Tiso, Silvia
Álvarez, Jacobo
Rodríguez, Juan Manuel
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 80 (2017) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland