Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Development and performance of whey protein active coatings with Origanum virens essential oils in the quality and shelf life improvement of processed meat products
 
 
Titel: Development and performance of whey protein active coatings with Origanum virens essential oils in the quality and shelf life improvement of processed meat products
Auteur: Catarino, Marcelo D.
Alves-Silva, Jorge M.
Fernandes, Rui P.
Gonçalves, Maria José
Salgueiro, Lígia R.
Henriques, Marta F.
Cardoso, Susana M.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 80 (2017) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland