Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Dehydration of food products by heat and ultra sonic waves - drying occurs at less than 60°C, so the flavour, colour and nutritional value for the food are not impaired
 
 
Titel: Dehydration of food products by heat and ultra sonic waves - drying occurs at less than 60°C, so the flavour, colour and nutritional value for the food are not impaired
Auteur:
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 8 (1997) nr. 3 pagina's 1 p.
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland