Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Determining content of patulin myco-toxin in food prods. - by acidifying, precipitating substances interfering with analysis, filtering, extracting and purifying extract to remove oxy:methyl furfurol and using LC with chloroform as elution agent
 
 
Titel: Determining content of patulin myco-toxin in food prods. - by acidifying, precipitating substances interfering with analysis, filtering, extracting and purifying extract to remove oxy:methyl furfurol and using LC with chloroform as elution agent
Auteur:
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 8 (1997) nr. 3 pagina's 2 p.
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland