Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Deactivating enzymes or microorganisms in food prods. — by heat treating in aq. media under cabron dioxide or dinitrogen monoxide pressure in presence of activated sulphur cpds as reducing agent
 
 
Titel: Deactivating enzymes or microorganisms in food prods. — by heat treating in aq. media under cabron dioxide or dinitrogen monoxide pressure in presence of activated sulphur cpds as reducing agent
Auteur:
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 8 (1997) nr. 1 pagina's 1 p.
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland