Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Antifungal activity of lactic and propionic acid bacteria and their potential as protective culture in cottage cheese
 
 
Titel: Antifungal activity of lactic and propionic acid bacteria and their potential as protective culture in cottage cheese
Auteur: Fernandez, Benoît
Vimont, Allison
Desfossés-Foucault, Émilie
Daga, Monica
Arora, Gulshan
Fliss, Ismaïl
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 78 (2017) nr. C pagina's 350-356
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland