Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Biopreservation potential of lactic acid bacteria from Andean fermented food of vegetal origin
 
 
Titel: Biopreservation potential of lactic acid bacteria from Andean fermented food of vegetal origin
Auteur: Yépez, Alba
Luz, Carlos
Meca, Giuseppe
Vignolo, Graciela
Mañes, Jordi
Aznar, Rosa
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 78 (2017) nr. C pagina's 393-400
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland