Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Effects of cooking and freezing practices on the distribution of cadmium in different tissues of the brown crab (Cancer pagurus)
 
 
Titel: Effects of cooking and freezing practices on the distribution of cadmium in different tissues of the brown crab (Cancer pagurus)
Auteur: Wiech, Martin
Vik, Eirin
Duinker, Arne
Frantzen, Sylvia
Bakke, Snorre
Maage, Amund
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 75 (2017) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland