Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Mass spectrometry quantification of beef and pork meat in highly processed food: Application on Bolognese sauce
 
 
Titel: Mass spectrometry quantification of beef and pork meat in highly processed food: Application on Bolognese sauce
Auteur: Prandi, Barbara
Lambertini, Francesca
Faccini, Andrea
Suman, Michele
Leporati, Andrea
Tedeschi, Tullia
Sforza, Stefano
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 74 (2017) nr. C pagina's 61-69
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland