Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant and anti-foodborne bacteria activities of shiitake by-product extract in fermented sausages
 
 
Titel: Antioxidant and anti-foodborne bacteria activities of shiitake by-product extract in fermented sausages
Auteur: Van Ba, Hoa
Seo, Hyun-Woo
Cho, Soo-Hyun
Kim, Yoon-Seok
Kim, Jin-Hyoung
Ham, Jun-Sang
Park, Beom Young
Pil Nam, Seong
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 70 (2016) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland