Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Quality attributes and thermal inactivation of Shiga toxin-producing Escherichia coli in moisture enhanced, non-intact beef products are affected by pump rate, internal temperature, and resting time after cooking
 
 
Titel: Quality attributes and thermal inactivation of Shiga toxin-producing Escherichia coli in moisture enhanced, non-intact beef products are affected by pump rate, internal temperature, and resting time after cooking
Auteur: Shen, Cangliang
McKeith, Amanda
Broyles, Courtney
McKeith, Russell
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 68 (2016) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland