Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 24 gevonden artikelen
 
 
  The influence of pre-wash chopping and storage conditions of parsley on the efficacy of disinfection against S. Typhimurium
 
 
Titel: The influence of pre-wash chopping and storage conditions of parsley on the efficacy of disinfection against S. Typhimurium
Auteur: Faour-Klingbeil, Dima
Kuri, Victor
Todd, Ewen C.D.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 65 (2016) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland