Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Temperature and pH influence the susceptibility of Salmonella Typhimurium to nisin combined with EDTA
 
 
Titel: Temperature and pH influence the susceptibility of Salmonella Typhimurium to nisin combined with EDTA
Auteur: Prudêncio, Cláudia Vieira
Mantovani, Hilário Cuquetto
Cecon, Paulo Roberto
Prieto, Miguel
Vanetti, Maria Cristina Dantas
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 61 (2016) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland