Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and microbial changes during storage of smoke-flavoured salmon obtained by a new method
 
 
Titel: Physicochemical and microbial changes during storage of smoke-flavoured salmon obtained by a new method
Auteur: Rizo, Arantxa
Mañes, Verónica
Fuentes, Ana
Fernández-Segovia, Isabel
Barat, Jose M.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 56 (2015) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland