Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Influence of partial replacement of NaCl with KCl, CaCl2 and MgCl2 on proteolysis, lipolysis and sensory properties during the manufacture of dry-cured lacón
 
 
Titel: Influence of partial replacement of NaCl with KCl, CaCl2 and MgCl2 on proteolysis, lipolysis and sensory properties during the manufacture of dry-cured lacón
Auteur: Lorenzo, José M.
Cittadini, Aurora
Bermúdez, Roberto
Munekata, Paulo E.
Domínguez, Rubén
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 55 (2015) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland