Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Lactic acid bacteria bioprotection applied to the malting process. Part I: Strain characterization and identification of antifungal compounds
 
 
Titel: Lactic acid bacteria bioprotection applied to the malting process. Part I: Strain characterization and identification of antifungal compounds
Auteur: Oliveira, Pedro M.
Brosnan, Brid
Furey, Ambrose
Coffey, Aidan
Zannini, Emanuele
Arendt, Elke K.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 51 (2015) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland