Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 100 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Presence, changes and technological properties of yeast species during processing of pastirma, a Turkish dry-cured meat product
 
 
Titel: Presence, changes and technological properties of yeast species during processing of pastirma, a Turkish dry-cured meat product
Auteur: Ozturk, Ismet
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 50 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 100 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland