Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Liquid egg continuous pasteurization for high microbial kill rate by electro-heating, with AC of frequency to prevent electrolysis, and cooling, for highly functional liquid egg with improved storage stability, avoiding product coagulation
 
 
Titel: Liquid egg continuous pasteurization for high microbial kill rate by electro-heating, with AC of frequency to prevent electrolysis, and cooling, for highly functional liquid egg with improved storage stability, avoiding product coagulation
Auteur:
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 5 (1994) nr. 4 pagina's 1 p.
Jaar: 1994
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland