Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Staphylococci in a whey powder plant environment: an ecological survey as a contribution to HACCP studies
 
 
Titel: Staphylococci in a whey powder plant environment: an ecological survey as a contribution to HACCP studies
Auteur: Kleiss, T.
van Schothorst, M.
Cordier, J.-L.
Untermann, F.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 5 (1994) nr. 3 pagina's 4 p.
Jaar: 1994
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland