Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Measurement of matured degree of beef by measuring the chipping ratio of at least one of myofibril, ATP-related compound and 30 kDa component
 
 
Titel: Measurement of matured degree of beef by measuring the chipping ratio of at least one of myofibril, ATP-related compound and 30 kDa component
Auteur:
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 5 (1994) nr. 2 pagina's 2 p.
Jaar: 1994
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland