Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Influence of deep-fat frying process on phospholipid molecular species composition of Sardina pilchardus fillet
 
 
Titel: Influence of deep-fat frying process on phospholipid molecular species composition of Sardina pilchardus fillet
Auteur: Pacetti, Deborah
Lucci, Paolo
Mozzon, Massimo
Gagliardi, Riccardo
Fiorini, Dennis
Frega, Natale G.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 48 (2015) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland