Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical changes during manufacture and final sensory characteristics of dry-cured Celta ham. Effect of muscle type
 
 
Titel: Physicochemical changes during manufacture and final sensory characteristics of dry-cured Celta ham. Effect of muscle type
Auteur: Bermúdez, Roberto
Franco, Daniel
Carballo, Javier
Lorenzo, José M.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 43 (2014) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland