Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Technological properties of Lactobacillus plantarum strains isolated from Chinese traditional low salt fermented whole fish
 
 
Titel: Technological properties of Lactobacillus plantarum strains isolated from Chinese traditional low salt fermented whole fish
Auteur: Zeng, Xuefeng
Xia, Wenshui
Wang, Jinsong
Jiang, Qixing
Xu, Yanshun
Qiu, Yong
Wang, Haiying
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 40 (2014) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland