Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of TOF and SL techniques for in-line measurement of food item volume using animal and vegetable tissues
 
 
Titel: Comparison of TOF and SL techniques for in-line measurement of food item volume using animal and vegetable tissues
Auteur: Verdú, Samuel
Ivorra, Eugenio
Sánchez, Antonio J.
Girón, Joel
Barat, Jose M.
Grau, Raúl
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 33 (2013) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland