Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Real time optimization for quality control of batch thermal sterilization of prepackaged foods
 
 
Titel: Real time optimization for quality control of batch thermal sterilization of prepackaged foods
Auteur: Alonso, Antonio A.
Arias-Méndez, Ana
Balsa-Canto, Eva
García, Míriam R.
Molina, Juan I.
Vilas, Carlos
Villafín, Marcos
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 32 (2013) nr. 2 pagina's 12 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland