Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Penicillium nalgiovense as protective culture in processing of dry-fermented sausage “salchichón”
 
 
Titel: Effect of Penicillium nalgiovense as protective culture in processing of dry-fermented sausage “salchichón”
Auteur: Bernáldez, Victoria
Córdoba, Juan J.
Rodríguez, Mar
Cordero, Mirian
Polo, Luis
Rodríguez, Alicia
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 32 (2013) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland