Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of clostridial species and sulfite-reducing anaerobes isolated from foie gras with respect to microbial quality and safety
 
 
Titel: Characterization of clostridial species and sulfite-reducing anaerobes isolated from foie gras with respect to microbial quality and safety
Auteur: Prevost, Sylviane
Cayol, Jean-Luc
Zuber, François
Tholozan, Jean-Luc
Remize, Fabienne
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 32 (2013) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland