Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Inactivation of Escherichia coli O157:H7 in dry-cured ham by high-pressure treatments combined with biopreservatives
 
 
Titel: Inactivation of Escherichia coli O157:H7 in dry-cured ham by high-pressure treatments combined with biopreservatives
Auteur: de Alba, MarĂ­a
Bravo, Daniel
Medina, Margarita
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 31 (2013) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland