Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Comparative antibacterial mode of action of purified alcalase- and tryptic-hydrolyzed palm kernel cake proteins on the food-borne pathogen Bacillus cereus
 
 
Titel: Comparative antibacterial mode of action of purified alcalase- and tryptic-hydrolyzed palm kernel cake proteins on the food-borne pathogen Bacillus cereus
Auteur: Tan, Yen Nee
Matthews, Karl R.
Di, Rong
Ayob, Mohd Khan
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 31 (2013) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland