Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Modelling and control of fed-batch fermentation of bakers' yeast
 
 
Titel: Modelling and control of fed-batch fermentation of bakers' yeast
Auteur: Reyman, G.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 3 (1992) nr. 1 pagina's 12 p.
Jaar: 1992
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland