Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Improving preservability of rare meat e.g. steak by packing in vacuum and immersing in liquid e.g. water, and then applying high pressure
 
 
Titel: Improving preservability of rare meat e.g. steak by packing in vacuum and immersing in liquid e.g. water, and then applying high pressure
Auteur:
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 3 (1992) nr. 1 pagina's 1 p.
Jaar: 1992
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland