Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Modelling the effect of the temperature and carbon dioxide on the growth of spoilage bacteria in packed fish products
 
 
Titel: Modelling the effect of the temperature and carbon dioxide on the growth of spoilage bacteria in packed fish products
Auteur: Alfaro, Begoña
Hernández, Igor
Le Marc, Yvan
Pin, Carmen
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 29 (2013) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland