Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 23 gevonden artikelen
 
 
  A comparison of Raman and FT-IR spectroscopy for the prediction of meat spoilage
 
 
Titel: A comparison of Raman and FT-IR spectroscopy for the prediction of meat spoilage
Auteur: Argyri, Anthoula A.
Jarvis, Roger M.
Wedge, David
Xu, Yun
Panagou, Efstathios Z.
Goodacre, Royston
Nychas, George-John E.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 29 (2013) nr. 2 pagina's 10 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 23 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland