Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Do any spray or dip treatments, applied on broiler chicken carcasses or carcass parts, reduce Salmonella spp. prevalence and/or concentration during primary processing? A systematic review–meta-analysis
 
 
Titel: Do any spray or dip treatments, applied on broiler chicken carcasses or carcass parts, reduce Salmonella spp. prevalence and/or concentration during primary processing? A systematic review–meta-analysis
Auteur: Bucher, O.
Rajić, A.
Waddell, L.A.
Greig, J.
McEwen, S.A.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 27 (2012) nr. 2 pagina's 11 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland