Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Defining the environmental and functional characteristics of the buildings used to produce prickly pear dried puree in terms of food hygiene and safety
 
 
Titel: Defining the environmental and functional characteristics of the buildings used to produce prickly pear dried puree in terms of food hygiene and safety
Auteur: Strano, L.
Russo, P.
Lanteri, P.
Tomaselli, G.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 27 (2012) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland