Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Antimicrobial activity of lysozyme and lactoferrin incorporated in cellulose-based food packaging
 
 
Titel: Antimicrobial activity of lysozyme and lactoferrin incorporated in cellulose-based food packaging
Auteur: Barbiroli, Alberto
Bonomi, Francesco
Capretti, Giorgio
Iametti, Stefania
Manzoni, Matilde
Piergiovanni, Luciano
Rollini, Manuela
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 26 (2012) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland