Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 58 van 62 gevonden artikelen
 
 
  The biochemical and microbiological quality of palm wine samples produced at different periods during tapping and changes which occured during their storage
 
 
Titel: The biochemical and microbiological quality of palm wine samples produced at different periods during tapping and changes which occured during their storage
Auteur: Karamoko, D.
Djeni, N.T.
N'guessan, K.F.
Bouatenin, K.M.J.-P.
Dje, K.M.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 26 (2012) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 58 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland