Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Dynamic changes of lactic acid bacteria flora during Chinese sauerkraut fermentation
 
 
Titel: Dynamic changes of lactic acid bacteria flora during Chinese sauerkraut fermentation
Auteur: Xiong, Tao
Guan, Qianqian
Song, Suhua
Hao, Mingyu
Xie, Mingyong
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 26 (2012) nr. 1 pagina's 4 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland