Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of near infrared and mid infrared spectroscopy to discriminate between wines produced by different Oenococcus Oeni strains after malolactic fermentation: A feasibility study
 
 
Titel: Comparison of near infrared and mid infrared spectroscopy to discriminate between wines produced by different Oenococcus Oeni strains after malolactic fermentation: A feasibility study
Auteur: Cozzolino, D.
McCarthy, J.
Bartowsky, E.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 26 (2012) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland